VOLPINO ITALIANO SÄLLSKAPET

Rasföreningen för Volpino Italiano

Styrelsen 2017

 

 

Presentation:

Jag bor i årjäng till sammans med man och hundar och hästar. Volpino har funnits hos oss i 11 år. Har liten uppfödning under kennel namnet Jockums. På kenneln finns det också phalene och Berner sennen. Jag har gått skk uppfödare utbildning.

 

 

Styrelseledamot, ordf. samt avelsråd:

Anna-Carin Falk, Årjäng

E-post: annacarin@telia.com

Presentation: Mitt namn är Eva Liljestrand och jag sitter som sekreterare i Volpino Italiano sällskapet sedan årsmötet 2015. Jag är bosatt i den norra delen av landet, närmare bestämt i Piteå.

 

 

Jag köpte min första volpino, Dimma, 2010 och även kvar en av hennes valpar, Ellie, från min första och hittills enda kull. I år har familjen utökats med ytterligare en liten volpinofröken vid namn Vera. Att jag valde just volpino beror på att jag alltid tyckt mycket om spetsar och volpinon är en lagom stor hund som kan hänga med på det mesta.

Förutom mina volpinos så finns det en Lhasa Apso och en katt i huset.

Jag åker gärna på utställningar med mina hundar och är intresserad av det mesta som gäller hundar.

Styrelseledamot: Sekreterare

 

Eva Liljestrand, Skellefteå

E-post: eva.liljestrand@pitea.se

Presentation: mitt namn är Maj Hallin och jag är ny som medlem i Volpino Sällskapet och i styrelsen som kassörska. Är numera en glad pensionär, de senaste 35 åren arbetade jag som kassörska åt Norrlands största Advokatbyrå.

 

Styrelseledamot: Kassör

 

Maj Hallin, Skellefteå

E-post: majsan.hallin@hotmail.com

Bor i Skellefteå med min lilla Volpino som heter Isolde och två katter som är hennes kompisar. Har tidigare haft en svensk lapphund fick behålla honom i 14 år, nu är det Volpino tycker hon är lagom storlek, hon har varit på ett par utställningar, tänker fortsätta med det så får vi se vad som händer.

 

Presentation: Hej, mitt namn är Isabelle och jag är sedan 2016 ny medlem i styrelsen för Volpino Italiano sällskapet. Jag har en volpino hane (Lumi) som jag skaffade sommaren 2013 och där inleddes mitt stora intresse och min stora kärlek för rasen

Jag och Lumi har deltagit på några utställningar men vårt stora intresse ligger i agility. Vi tränar och tävlar agility klass 2 och det tar upp det mesta av vår tid. När vi inte håller på med agility så utbildar vi oss till besökshunds-team vid Svenska Terapihundskolan. Ni hittar oss i södra Sverige, närmare bestämt Skåne. Så om ni har vägarna förbi får ni gärna höra av er så kan vi träffas för lite volpinomys.

Styrelseledamot

 

Isabelle Athle, Staffanstorp

E-post: isabelle.athle@gmail.com

Presentation: Jag heter Åsa Larsson och har fött upp Schäfer sedan 1983, under kennelnamnet Phafos. Jag har sedan mitten av 80-talet varit SBK-instruktör, utbildat tjänstehundar åt Flygvapnet, och utställnings ansvarig. Jag är även vice ordf. i Schäferhund klubben i Skellefteå.

I vår familj finns även kennel Tales of Fantasy som i dag föder upp Volpino Italiano och Mops. Uppfödare i kennel Tales of Fantasy är min man Svenne och vår dotter Marlene.

Styrelseledamot: vice ordf.:

 

Åsa Larsson, Skellefteå

tel 070-6750721

E-post: fantasydogs2013@gmail.com

Presentation: Jag är dotter till Anna Carin och bor i Blomskog i Årjäng. Jag är uppvuxen med djur och har alltid haft egen hund. Första hunden var en Berner Sennen. Jag har just nu ingen Volpino men två Phaléner, Sanna och hennes son Simon. Jag har tidigare haft Jockums Keaton ”Valle” som nu min bror har hemma hos sig.

Jag är mest intresserad av hästar och har två ridhästar. En valack som jag tränar och tävlar lite dressyr på. Ett ungsto som precis har fått ett lovande hingstföl. Så just nu har jag tre hästar. Jag har gått SKK:s uppfödarutbildning. Jag har tidigare inte haft något intresse av hundavel själv, men den dagen kanske kommer då jag tar en egen kull.

Suppleant nr 1

 

Sara Falk, Årjäng

E-post: sara.falk@telia.com

Mitt namn är Jennifer bosatt i Blomskog Årjängs kommun och jag är ny i styrelsen sedan 2017. Jag har vuxit upp med hundar och har numera en Volpino hane Tale´s Of Fantasy Ivanhoe (Ivan) som Åsa Larsson äger men jag är fodervärd.

Mitt stora intresse är utställning, började min karriär med chihuahua och har i år börjat ställa Volpino, så jag är ganska ny i rasen men tycker det är super trevliga hundar, det var Anna-Carin Falk som fick med mig i den rasen som jag är väldigt tacksam över.

Suppleant nr 2

 

Jennifer Jonasson, Årjäng

E-post: Jennifer-jonasson@hotmail.com

 

 

Utanför styrelsen

Revisor:

 

Anita Larsson, SSUK

 

Webmaster:

tills vidare är Suzanne Lindskog ansvarig för hemsidan - e-post: suzanne.lindskog@telia.com

 

Valberedning:

 

Stig Hedenström på 2 år

S-E Larsson på 1 år.